Megjelent Művek

Kronológiai sorrendben – A menüpont folyamatosan frissül.

2019 előtt nem kerestem publikációs lehetőséget. Mikor az év tavaszán belevetettem magam pár pályázat állította kihívásba, az alábbi ív kezdett kirajzolódni.  :)

1437321710_29.gif

ELŐKÉSZÜLETBEN

Szükség (novella, abszurd, #corona) – Bárka Folyóirat (nyomtatott)2021. (KATT a részletekért)

1437321710_29.gif

MEGJELENT

NOVELLÁK

Intenzív történetek (visszaélések és egyéb tabutémák egy intenzív osztályon?)  – A Könyvmolyképző Kiadó irodalmi magazinja – 2021. október (ITT olvasható) 

Club 69 (kisiklott életek és online kapcsolatok?) – Könyvmolyképző Kiadó – Az Év legjobb New Adult novellái antológia (nyomtatott) – 2021. augusztus – MÁR A KÖNYVESBOLTOK POLCAIN

Intenzív kilátások (visszaélések egy intenzív osztályon?) – Előretolt Helyőrség  – 2021. január (ITT olvasható)

V-agra (egyperces novella a pornófüggésről) – Irodalmi Jelen – 2020. október (ITT olvasható) 

A kígyó szívében (fantasy, pszichothriller) – A Könyvmolyképző Kiadó irodalmi magazinja – 2020. szeptember (ITT olvasható)

Videószex (New Adult novella, a cím magáért beszél) – Nők Lapja – 2020. augusztus (ITT olvasható)

Sorsjátszma (Hogyan húznak hasznot a marketingesek a Covid helyzetből? Mindez könnyed  párkapcsolati témába csomagolva.) – A Könyvmolyképző Kiadó irodalmi magazinja  – 2020. július (ITT olvasható)

Sorsfordító történet (újragondolt mese) saját honlap (kivételes eset, hogy itt publikálok) – 2020. június (ITT olvasható)

Üvegkalicka (Túlóra általi halál, bérelhető barátok, elrendezett házasság a XXI. Században?) – Könyvmolyképző Kiadó – Vágyom rád erotikus antológia (nyomatatott) – 2019. december – MÁR A KÖNYVESBOLTOK POLCAIN

Szoborvarázs (egyperces novella, abszurd) – 2019. szeptember – Nyakonöntött Próbagoblin Szolgáltatóház (ITT olvasható)

2. megjelenés – 2020. január – Lidércfény online folyóirat XI.évf. 10. szám 

Szívkirály (kosztümös film novella, Jane Austen hangvételben) – 2019. június – Carrie Magazin – kiemelt pályázat  (ITT olvasható)

VERSEK

Vakcina haiku – 2021. április (ITT olvasható)

Kit rejt a haiku? – Lassi Laurië (nyomtatott ÉS online) - 2021. január (ITT olvasható)

Generációk (3 rövidke vers, XYZ generáció és gender téma) – Litera-Túra Művészeti Magazin – 2020. november  (ITT olvasható)

2. megjelenés – Holdkatlan Folyóirat - 2021.március

Gésavers (haikukból fűzött, hümm, erotikus történet)  – Napút Folyóirat  – 2020.szeptember ( ITT olvasható)

Kereszt Haiku – Napút Folyóirat XXII. évfolyam 2. szám (nyomtatott) – 2020. március (ITT olvasható)

Nyári Haiku – 2019. szeptember – Magyar Irodalmi Rovat pályázat nyertes –  (a válogatás ITT olvasható, az alkotásom a videóban 0:32-nél látható)

Macska Haiku – 2019. április – Hopp Ferenc Múzeum, Magyar-Japán Baráti Társaság haiku verseny, III. hely (ITT olvasható)

 MŰFORDÍTÁSOK

ITT megtalálsz róluk minden infót, klikk!

EGYÉB

Ritka manapság az olyan magazin, ami TÉNYLEG tartalmas és TÉNYLEG értéket ad. A Szitakötő viszont szerintem ilyen. Bár a célközönség a gyerek korosztály, én felnőttként is folyton tanulok belőle valami újat és érdekeset a világról, plusz jókat szórakozom az elgondolkodtató meséken.

A cikkek a legvegyesebb témákban születnek, történelemtől biológiáig, művészettől földrajzig. MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ ezeket? A szerzők egyedi megközelítése. Nem átlagos ismeretterjesztőket írnak, hanem rejtett összefüggésekre világítanak rá, egymástól látszólag távol eső területek között.

Büszke vagyok rá, hogy immár két éve a lap állandó szerzőjének mondhatom magam. A Szitakötő egy kapcsolódó oktatási program segédanyagaként sok ezer hazai és határon túli diákhoz is eljut, ami óriási megtiszteltetés.

Úgy látom, hogy ez a magazin nem csak ismereteket ad. Arra is tanít, hogyan találjuk meg az összefüggéseket. Átfogó gondolkodás, önálló gondolkodás, kritikus gondolkodás… Fontos kulcsszavak, amikor felkészülünk az életre, nemde? 

A Szitakötő Folyóiratban megjelent írásaimba ITT TUDSZ BELEOLVASNI. :)

Kísérj el induló karrierem kalandos útján! Hogy ne maradj le egy új műről sem, kövess Facebookon. :) md_5afaf0c367015.jpgOlvasói Vélemények Rólam - Ti írtátok   - KLIKK!    :)